La Marxa popular del Baix Sió és una activitat no competitiva que celebra la cinquena edició el diumenge 23 de maig de 2021 i està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i forma part de la programació de la XII edició de la Fira del Sabó i de la cosmètica natural.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat (promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent), i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais naturals de les terres de Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme, evitant sempre les aglomeracions i respectant la normativa vigent respecte a la covid-19.

Recorregut

Trobareu un recorregut marcat de 13 km, sense dificultats.

+ informació del recorregut »

Horaris de sortida

No hi haurà una sortida oficial, el recorregut estarà marcat de 8:00 h a 19:00 h.
Quan arribeu ja podeu sortir.
Un cop arribats podeu passar pel punt d’informació de la Fira i us lliuraren un petit obsequi.

Inscripcions:

Es faran a partir del dimarts 27 d’abril 22 fins el divendres 21 de maig. o quan s’arribi als 200 participants. Les inscripcions es podran fer on-line en aquesta mateixa pàgina o presencials a l’Ajuntament de Montgai

Preus

  • Ruta del sisó 2 €

Trobareu els procediment d’inscripció a la pestanya de la web corresponent o fent clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions

No caldrà que recolliu l’acreditació, quan arribeu podeu començar a sortir, sempre evitant tot tipus d’aglomeració.

 

Avituallaments

Excepcionalment aquest any no oferirem avituallaments, són les recomanacions que hem rebut, per això només oferim una ruta més curta.

 

 

Obsequi i Fira

Podeu recollir un petit obsequi al punt d’informació de la fira si heu estat inscrits. Tot seguit podeu visitar la fira del sabó artesà i cosmètica natural.

 

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris, no tolereu cap bicicleta al circuit; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– , respecte pel trànsit que resta obert en alguns trams i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Ajuntament de Montgai creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica administracio@montgai.cat

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.