La Marxa popular del Baix Sió és una activitat no competitiva que celebra la sisena edició el diumenge 24 d’abril de 2022 i està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i forma part de la programació de la XIII edició de la Fira del Sabó i de la Cosmètica Natural.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat (promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent), i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais naturals de les terres de Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme, evitant sempre les aglomeracions i respectant la normativa vigent respecte a la covid-19.

Recorreguts

Trobareu 2 recorreguts marcats un de 22,18 Km (Sisó) i un altre de 12,62 Km (Xoriguer), sense dificultats.

+ informació dels recorreguts »

Inscripcions:

Es faran a partir del divendres 18 de març fins el dijous 21 d’abril o quan s’arribi als 200 participants. Les inscripcions es podran fer on-line en aquesta mateixa pàgina o presencials a l’Ajuntament de Montgai.

Preus

  • Ruta del sisó 10 €
  • Ruta del xoriguer 10 €

Trobareu els procediment d’inscripció a la pestanya de la web corresponent o fent clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions i sortida

Abans de començar la Marxa hauràs de passar pel punt d’informació a recollir un braçalet acreditatiu per poder confirmar la teva participació de les 8.00 a les 8.45. Sortida oberta de 8 h a 9 h.

 

Avituallaments

Hi haurà avituallament tant a la ruta llarga com a la curta. Per minimitzar residus porteu vas o cantimplora de casa, també trobareu sillons.
Des de l’entitat son fidels als nostres principis, reduint la presència de sucres, i trobareu productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables. Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això trobareu a l’avituallament una opció sense càrnics ni lactis.

 

 

Obsequi i Fira

Podeu recollir un petit obsequi al punt d’informació de la fira si heu estat inscrits. Tot seguit podeu visitar la fira del sabó artesà i cosmètica natural.

 

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris, no tolereu cap bicicleta al circuit; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– , respecte pel trànsit que resta obert en alguns trams i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Ajuntament de Montgai creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica administracio@montgai.cat

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.