La Marxa popular del Baix Sió és una activitat no competitiva que celebra la quarta edició el diumenge 21 d’abril de 2019, i està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i forma part de la programació de la XI edició de la Fira del Sabó i de la cosmètica natural.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat (promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent), i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais naturals de les terres de Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme, amb els diferents recorreguts hem intentat que hi pugui participar tant atletes com caminants de totes les edats. Està pensada per fer entre familiars i amics.

Recorreguts

Teniu dues distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, cap recorregut presenta cap dificultat destacable. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

+ informació dels recorreguts »

Horaris de sortida

8:30 h ruta Sisó (23,6 km)
9:00 h ruta Xoriguer (13 km)
La sortida i arribada serà a la Plaça Prat de la Riba. La MARXA es donarà per finalitzada a les 14:00h.
L’organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la durada, etc.

Inscripcions:

Es faran a partir del divendres 22 de març i es tancaran el divendres 19 d’abril o quan s’arribi als 500 participants. Les inscripcions es podran fer on-line en aquesta mateixa pàgina o presencials a l’Ajuntament de Montgai

Preus

  • Ruta del xoriguer 7 €
  • Ruta del sisó 9 €

+ 2 € el mateix dia si hi ha inscripcions disponibles

Trobareu els procediment d’inscripció a la pestanya de la web corresponent o fent clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions

Podreu recollir un braçalet acreditatiu per poder participar en la marxa de les 8:00 a les 8.45 al mateix lloc de la sortida.
És importantíssim que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per respecte a companys que es podrien quedar sense avituallament, les acreditacions seran de diferent color. En diferents punts us demanareu que ensenyeu la polsera, porteu-la visible.

Aquest any no donarem got de plàstic, porteu una cantimplora, ampolla o got de casa. Per aquells que no porteu el got trobareu uns sillons (de Verdú) per poder beure.

Avituallaments

En trobareu de sòlids i líquids en diferent nombre en funció del recorregut.

Per minimitzar residus porteu vas o cantimplora de casa, també trobareu sillons.
Som els impulsors del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes saludables de Ponent,  fidels als nostres principis, continuem reduint la presència de sucres, i trobareu productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables.
Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això a trobareu als avituallaments una opció sense càrnics ni lactis.

Al formulari hi ha diferents opcions d’esmorzar a l’arribada, és una dada purament estadística per nosaltres, en cap cas garanteix la reserva.

Fira

Podeu recollir l’avituallament final a pocs metres de l’arribada, i tot seguit podeu visitar la fira del sabó artesà.

 

Xoriguer 13,3 km
Al Km 6,7 aigua, taronja i plàtan
Al Km 10,400 aigua i suc
Arribada entrepà de pernil o vegetal  i suc

Sisó 23,6 km
Al Km 6,7 aigua, taronja i plàtan
Al Km 11,400 aigua
Al Km 15,400 aigua, fruits secs, pa i xocolata
Al Km 20,850 aigua, suc 
Arribada entrepà de pernil o vegetal i suc

 

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris, no tolereu cap bicicleta al circuit; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– , respecte pel trànsit que resta obert en alguns trams i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Ajuntament de Montgai creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica administracio@montgai.cat

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.