La Marxa popular del Baix Sió és una activitat no competitiva que celebra la segona edició el diumenge 30 d’abril de 2017, i està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i forma part de la programació de la IX edició de la Fira del Sabó.

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat (promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent), i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais que rodegen Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Participants

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme, amb els diferents recorreguts hem intentat que hi pugui participar tant atletes com caminants de totes les edats. Està pensada per fer entre familiars i amics.

Recorreguts

Teniu tres distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, cap recorregut presenta cap dificultat destacable. És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

+ informació dels recorreguts »

Horaris de sortida

Totes les tres rutes sortiran a les 8:00 h del matí.

Inscripcions:

Es faran a partir del divendre 07 d’abril i es tancaran el divendres 28 d’abril o quan s’arribi als 500 participants. Les inscripcions es podran fer on-line en aquesta mateixa pàgina o presencials a l’Ajuntament de Montgai.

Preus

  • Ruta del xoriguer 5 €
  • Ruta del sisó 7 €

Trobareu els procediment d’inscripció a la pestanya de la web corresponent o fent clic aquí »

 

Recollida d’acreditacions

Podreu recollir un braçalet acreditatiu per poder participar en la marxa de les 7:00 a les 7.45 al mateix lloc de la sortida.
És importantíssim que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per respecte a companys que es podrien quedar sense avituallament, les acreditacions seran de diferent color. En diferents punts us demanareu que ensenyeu la polsera, porteu-la visible.

Juntament amb el braçalet us donarem un got de plàstic que podreu omplir en les garrafes que trobareu a cada control el diumenge. Per aquells que no porteu el got a sobre trobareu uns sillons (de Verdú) per poder beure.

Avituallaments

En trobareu de sòlids i líquids en diferent nombre en funció del recorregut.

Us donarem un vas que anireu reomplint a cada control, per minimitzar residus, en cas que aneu corrent trobareu sillons.
Som els impulsors del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes saludables de Ponent,  fidels als nostres principis, continuem reduint la presència de sucres, i trobareu productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables.
Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això a trobareu als avituallaments una opció sense càrnics ni lactis.

Al formulari hi ha diferents opcions d’esmorzar a l’arribada, és una dada purament estadística per nosaltres, en cap cas garanteix la reserva.

Fira

Podeu recollir l’avituallament final a pocs metres de l’arribada, i tot seguit podeu visitar la fira del sabó artesà.

 

 

Xoriguer

Km. 5 Aigua i fruita

km10: Llesques de pa amb oli i xocolata en pols

Arribada: Entrepà de pernil o entrepà vegà

Sisó

Km. 5 Aigua + fruita

Km 10 Llesques de pa amb oli i xocolata en pols

Km 15. Llesques de pa amb oli i xocolata en pols + suc ecològic

Arribada. Entrepà de pernil o entrepà vegà

 

 

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris, no tolereu cap bicicleta al circuit; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– , respecte pel trànsit que resta obert en alguns trams i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Ajuntament de Montgai creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la marxa: a l’adreça electrònica administracio@montgai.cat

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.